خواص گل ارغوان، از درمان بیماری‌های مثانه تا ترمیم جراحت

خداوند متعال در طبیعتی که به رایگان در اختیار آدمی نهاده، درمان‌های بسیاری برای بیماری‌های وی نیز قرار داده است. یکی از گیاهانی که پروردگار مهربان خواص درمانی بسیاری را در آن نهاده گل ارغوان می‌باشد. این گل یکی از گیاهانی است که امروزه برای استفاده از آن در طب سنتی و همچنین صنعت به صورت پرورشی به عمل آمده و دارای خواص بسیاری می‌باشد. در صورتی که شما نیز به گل ارغوان علاقه بسیاری دارید تا انتها همراه ما باشید تا شما را با خواص فوق العاده گل ارغوان بیش از پیش آشنا نماییم.

آشنایی با گل ارغوان

گل ارغوان

گل ارغوان یک درختچه کوچک زیبا می باشد که در حال حاضر به صورت پرورشی توسط انسان رشد داده شده و از آن برای زیباسازی فضای سبز، پارک ها، بلوارها و همچنین باغات سر سبز استفاده می شود. این گل جزو آن دسته از گیاهانی بوده که دارای اسم های متفاوتی است و آنرا با نام هایی همچون ارغیدا، اکوان، ارجوان و… نیز می شناسند. از گل ارغوان علاوه بر اینکه می توان در جنبه ی زیبایی محیط و منزل استفاده کرد می توان در طب سنتی و درمان بیماری ها نیز از آن کمک گرفت. گیاه ارغوان جزء معدود گیاهانی است که از تمام آن می توان به روش های مختلف استفاده کرد. از گلبرگ، پوست، ریشه و برگ های این گیاه دوست داشتنی به مراتب می توان در درمان بیماری هایی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم نمود استفاده کرد.

طبیعت گل ارغوان

این گل از نظر طبیعت دارای طبع سردی می باشد و بیشتر آنرا به صورت دمکرده و یا جوشانده میل می کنند یا در مواقع اندکی نیز می توان از خاکستر ریشه گل ارغوان نسبت به استفاده های دارویی از آن استفاده نمود.

خواص گل ارغوان

گل ارغوان

به گزارش آسان طب از خواص دارویی که برای گل ارغوان تا به امروز کشف شده است می توان به درمان بیماری های مثانه، به جهت سرعت بخشیدن به رشد مو، تخلیه ضروری معده، دفع خلط گلو در هنگام سرماخوردگی، بهبود بیماری های آسم و تنگی نفس و همچنین کنترل و قطع خونریزی اشاره کرد، در صورتی که تا پایان همراه ما باشید بیشتر در رابطه خواص این گیاه معجزه آسا صحبت خواهیم نمود.

مانند هر داروی دیگری استفاده از این گل به روش های مختلف نیز می تواند مضراتی داشته باشد به همین دلیل همواره توصیه میکنیم تا طریقه و میزان مصرف حالت های مختلف استفاده از گل ارغوان برای مصارف دارویی را حتما با پزشک معالج یا دکتر تغذیه خود هماهنگ کنید.

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره شد این گل دارای طبیعتی سرد و نیمه معتدل است و می تواند بر روی بسیاری از بیماری ها تاثیر مثبت گذاشته و بهبود آنها را سرعت بخشد. از دیگر بیماری هایی که به کمک گیاه ارغوان می توان بهبودی آنها را سرعت بخشید می توان به درمان آبسه و ناراحتی های سر اشاره کرد که به کمک پوست و چوب این گل می توان بر این بیماری ها پیروز شد همچنین در فصل زمستان استفاده از یک دمنوش گل ارغوان می تواند مسیر صدای فرد را باز کند و نفسی تازه را به وی هدیه دهد.

در برخی موارد که شخص دچار مسمویت های غذایی شده است می توان با دم کردن پوست ریشه و گل ارغوان و خوراندن آن به فرد مسموم، به معده برای بازگرداندن مواد مسموم به بیرون کمک نمود زیرا این دمنوش بسیار استفراغ آور بوده و در این زمان ها می تواند به عنوان راهی برای خلاصی از وضعیت مسمومیت و حتی نجات زندگی فرد از آن کمک گرفت.

گل ارغوان

در صورتیکه مقدار کمی در رابطه با طب سنتی اطلاعات داشته باشید خواهید دید که از گذشته تا به امروز از این گل به جهت درمان سرماخوردگی، سرفه، آسم و تنگی نفس استفاده می شده است و یکی از بهترین و موثرترین درمان ها برای بیماری های تنفسی استفاده از دمکرده گیاه ارغوان می باشد.

اگر بر اثر سانحه یا اتفاقی دچار جراحت و خونریزی شدید می توانید از ضماد گل ارغوان برای بند آوردن خونریزی استفاده نموده و روند بهبودی را سرعت ببخشید. همچنین در صورتی که از بیماری های مرتبط با مثانه در رنج هستید جوشانده ریشه ی ارغوان چاره ساز مشکل شما خواهد بود.

افرادی که دارای مشکل ریزش مو می باشند نیز می توانند با تهیه خاکستر ریشه ارغوان و مخلوط نمودن آن با روغن کنجد و استفاده از آن از ریزش بیش از اندازه موهای خود جلوگیری به عمل آورند.

منبع: https://mag.asanteb.com

‫5/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/magasanteb/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/magasanteb/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/magasante...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/magasanteb/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35